Pagina 1 van 1

Foto's

Geplaatst: 06 sep 2009, 09:34
door Sebastiaan H
Hoi gunther, (ik neem aan dezelfde als van het Safrane Forum?)
Ik weet niet hoe en wat maar ik krijg het niet voor elkaar om foto's te plaatsen...Kan het zijn dat het aan een instelling licht op mijn laptop?
Bij gebruik van de foto knop zie ik rechts onderaan in mijn browser een gereed met een uitroepteken in het geel.....

Ik hoor het graag...Mooie site trouwens....Is het niet een idee om net als bij het safrane forum een overzicht te maken met eigenaren??

Groetjes,

Sebastiaan

Geplaatst: 06 jan 2010, 14:06
door Sebastiaan H
Foutdetails webpagina

Gebruikersagent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; Trident/4.0; GTB6.3; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)
Tijdstempel: Wed, 6 Jan 2010 13:05:59 UTC


Bericht: 'ym' is niet gedefinieerd
Regel: 438
Teken: 1
Code: 0
URI: koffiehoek/posting.php?mode=reply&t=691


Bericht: 'ym' is niet gedefinieerd
Regel: 438
Teken: 1
Code: 0
URI: koffiehoek/posting.php?mode=reply&t=691


Bericht: 'ym' is niet gedefinieerd
Regel: 438
Teken: 1
Code: 0
URI: koffiehoek/posting.php?mode=reply&t=691


Bericht: 'ym' is niet gedefinieerd
Regel: 438
Teken: 1
Code: 0
URI: koffiehoek/posting.php?mode=reply&t=691


Bericht: 'ym' is niet gedefinieerd
Regel: 438
Teken: 1
Code: 0
URI: koffiehoek/posting.php?mode=reply&t=691Deze meldingen krijg ik bij het willen plaatsen van een foto??? Doe ik iets fout??

Geplaatst: 06 jan 2010, 20:19
door Jan Coen
Sebastiaan ; Het is mij, tot op heden, ook niet gelukt om met Mozilla foto's op de site v.h. forum te zetten. misschien moeten we maar overstappen naar Explorer
Groet Jan Coen

Re: Foto's

Geplaatst: 06 jan 2010, 20:46
door gunther
Sebastiaan H schreef:Hoi gunther, (ik neem aan dezelfde als van het Safrane Forum?)
Ik weet niet hoe en wat maar ik krijg het niet voor elkaar om foto's te plaatsen...Kan het zijn dat het aan een instelling licht op mijn laptop?
Bij gebruik van de foto knop zie ik rechts onderaan in mijn browser een gereed met een uitroepteken in het geel.....

Ik hoor het graag...Mooie site trouwens....Is het niet een idee om net als bij het safrane forum een overzicht te maken met eigenaren??

Groetjes,

Sebastiaan
Inderdaad dezelfde Gunther. :wink:
Ik heb de optie nog niet Firefox-proof gemaakt. :oops:
Ga ik wat aan doen. Tot die tijd even "behelpen" met IE.

Geplaatst: 06 jan 2010, 20:49
door Sebastiaan H
Hey Gunther,

Behelpen is dus nog even volhouden......
Gewoon blijven proberen over een tijdje dus...

Thanks! en de groeten

sebastiaan

Geplaatst: 06 jan 2010, 21:09
door gunther
Sebastiaan H schreef:Hey Gunther,

Behelpen is dus nog even volhouden......
Gewoon blijven proberen over een tijdje dus...

Thanks! en de groeten

sebastiaan
"Over een tijdje" is nu aangebroken. 8)

Geplaatst: 06 jan 2010, 21:21
door Sebastiaan H
mmmm geprobeerd maar dezelfde melding krijg ik weer.. :oops:

Geplaatst: 06 jan 2010, 21:30
door gunther
Even een keer verversen met F5. Je heb waarschijnlijk nog het oude javascript in het geheugen zitten.

Geplaatst: 06 jan 2010, 21:50
door Sebastiaan H
Ik geef het op....F5, internet explorer gegevens wissen, niets mag baten, ik hou dezelfde fout melding...wellicht opnieuw opstarten....
Dan maar geen foto's.....hahah

Bedankt voor je moeite Gunther

Geplaatst: 06 jan 2010, 22:30
door gunther
Hmmmm. Heel vreemd. Bij mij werkt ie zowel onder firefox als onder IE.
'ym' is niet gedefinieerd komt toch echt uit het oude script. ff je pc opnieuw installeren of een nieuwe pc kopen. Ben je er zeker vanaf. :wink:

Geplaatst: 06 jan 2010, 22:57
door Sebastiaan H
en bedankt he!!